Livet står still!


Bambi-270115

God morgon mina kära läsare!

Just nu är jag inne i någon form av mittenperiod, sitter och väntar på beslut i mina kursansökningar och just nu känns det som det inte finns något jag kan göra, jag kan inte styra över beslutet och jag kan inte ens styra över när besluten ska tas. Det är grymt frustrerande och det känns som hela mitt liv bara står och väntar, som att jag inte kommer vidare! Sjukt frustrerande!

DSC_0576 DSC_0577 DSC_0580

Men men inte riktigt min grej att stå och stampa så för att liva upp mig själv anmälde jag Bambi till en valputställning och gjorde ett försök att förbättra min ekonomi som kunde varit bättre efter att ha varit ledig i nästan en hel månad över jul och nyår, får se hur det går imorgon! 🙂

Nu ska jag ta tag i dem studierna jag har, innan det är dags att kila tillbaka till jobbet igen. 🙂