TGIF!


despicable-me-minions-its-friday-e1379093234810

God morgon underbara läsare! 🙂

Nu när jag är inne på andra veckan av ett måndag till fredags jobb börjar jag se fram emot helgen på ett annat vis, visst har helgen alltid varit trevlig iom att älsklingen är hemma men då jag jobbat mycket helg på mina två förra jobb och alltid sitter och pluggar hela helgerna har jag liksom aldrig känt den där ledighetskänslan på riktigt, men nu så! 😉 Förutom att jag antagligen kommer att plugga hela helgen iaf! 😉

Så tgif! 😉 Bara en jobbedag kvar sen kan jag se fram emot fredagsmys, lördagsgodis och söndagslugn! 😀 Denna helgen ska jag dessutom få fram kameran och börja fota igen, har knappt tagit en enda bild sen Bobblan lämnade oss och vill inte att Bambi ska växa upp utan att hela hennes uppväxt är väl fotodokumenterad! 🙂