Vilken dag!


bambiBadBambis första bad, var hon inte underbart söt! 🙂

God (efter)middag(säger man så?) härliga läsare!

Idag är jag inte riktigt lika slut efter passet som jag var igår, däremot håller varenda muskel i min kropp på att lägga av totalt! 😛 Psykiskt var det lättare denna gången, kändes inte riktigt som det bara var ett virrvarr med gator idag, men fysiskt var det hundra gånger hårdare, hon jag följde med att visst lite bråttom så de gick med en väldig fart! Kan knappt gå nu! 😉 Dessutom fick vi uppleva både regn, hagel och snö!! Mindre mysigt! 😛  Imorgon skulle vara sista passet denna vecka, men fick ett till av bara farten, på fredag ska jag med på en annan runda fast med bil och lite andra arbetstider. 🙂 Den rundan fick jag dessutom inbokad som vik i ett par veckor, det var jätte roligt! 😀

Dessutom lyckades jag lösa problemet jag slitit med i två dagar, allt som behövdes var en enda liten rad till, såå skönt att det löste sig! 🙂 Så nu tror jag det enda mer jag behöver lösa är att sätta mig in i hur jag hanterar date-objekt på ett bra sätt, tror dessutom jag har varit inne och nosat på det innan och då kändes det ganska enkelt så hoppas den känslan stannar kvar, nu kan jag verkligen se ljuset i slutet av tunneln på uppgiften! 🙂

Så trött men glad efter tuff och rolig dag!