Helt slut…


sleepyGod kväll..

Är så trött att jag knappt orkar flytta på benen när det blir obekvämt! 😛 Borde kanske inte vara så förvånande, inte riktigt van att vara ute och cykla i flera timmar i sträck! 😉 Dock var det en otrolig lättnad att upptäcka att de var elcyklar vi cyklade på, synd bara att det var så många trappuppgångar att jag blev alldeles stum i benen iaf! 😛 Och vi ska ju inte ens tala om vad mina sittben nu tycker om att sitta överhuvudtaget efter timmarna på cykelsadeln! 😛

Dessutom satt jag uppe halva natten igår och försökte lösa den jäkla skoluppgiften som hatar mig, lyckades inte ens lösa det första problemet jag hade, satt också hela morgonen och slet vidare. Så mitt huvud är också helt kokt..

Så nu tänker jag nog slänga in handduken och börja om pigg och förhoppningsvis med lite mindre smärta imorgon! 🙂 Men förutom att min kropp och knopp gråter, gick min första dag på jobbet riktigt bra iaf! 🙂