Sista veckan!


student-stressGanska perfekt bild över mitt liv just nu! 😉

God middag gott folk!

Då ger vi oss in på sista veckan av denna termin, har tusen saker jag måste göra och bara 156 timmar totalt att hinna med dem om jag inte gör något annat än att plugga dygnet runt! 😉 Det kan bli lite svårt eftersom jag ska börja på introduktion på mitt nya jobb imorgon och ska jobba sammanlagt 15 timmar denna vecka. 🙂 Det ska bli superspännande och hoppas verkligen att de kommer gilla mig trots att jag hört att de inte riktigt gillar mina blivande arbetstider, dock hade man ju kunnat önska ett lite roligare väder än de ser ut att bli denna veckan. 🙁

Men nu måste jag hugga in på mina studier, lyckades hitta en bra lösning på ett problem men såklart dock de upp ett till och sen är det en del i uppgiften som jag vet kommer bli ett helvete men till att börja med ska jag ta det lättaste och implementera de lösningar som jag gjort exakt likadana sen tidigare, önska mig lycka till, hoppas bli klar idag! 🙂