Hejdå 2014!


IMG_4475Mini-Bambi! 😀

Och 2015, du är väldigt välkommen! 2014 har på många sätt varit ett riktigt skitår, visst allt har inte varit dåligt, att föda upp en kull med 5 perfekta valpar var en otroligt rolig resa att dessutom få behålla ett av underverken är underbart. Men att förlora älskade Barbie var en tung förlust och de ihop med jobbtrassel som lett till sömnrubbningar och studiekrångel ska det bli otroligt skönt att lägga allt de bakom mig och se fram emot ett otroligt spännande 2015!

Visst de låter lite klyschigt att ett nytt år skulle automatiskt leda till något annorlunda och spännande, men 2015 har inget val, med de jag har inplanerat under året kan 2015 bara bli  ett otroligt spännande år! 😀 Ni får se! 😉

Ja och de nya temat och den nya designen till bloggen kommer komma, den har bara blivit  kraftigt försenad pga allt som hänt under hösten/vintern och jag har fortfarande lite annat jag måste göra klart först men jag har redan börjat undersöka(kika på tutorials) hur jag kan bygga mitt alldeles egna wp-tema så jag får designen precis som jag vill ha den! 🙂 Så förhoppningsvis ska allt vara klart under tidig vår skulle jag kunna tänka mig, om det inte visar sig att det är superkrångligt att bygga ett tema, men de tvivlar jag på. 😉