Hur ska jag kunna leva utan dig? 2


DSC00188 DSC_1059 DSC_1071 barbiesitt DSC_0057 DSC_0070 DSC_0827 fisketur flickor IMG_0121 IMG_0568 IMG_0591 IMG_0993 finis IMG_8134 mobilbilder 052

Det har gått drygt två veckor sen våran älskade Barbie fick somna in på grund av sjukdom. Livet har varit tungt, jobbigt och inte riktigt rätt, efter nästan 13 år ihop var Barbie en självklar del av livet, att hon skulle lämna oss så hastigt känns fortfarande lite som en chock.

Nopplis och Bambi har varit ett otroligt stor stöd i våran sorg och vet inte hur jag skulle klara detta utan dem, i efterhand kan jag tacka min lyckliga stjärna att jag var envis och tjatade mig till att få behålla en av valparna, att försöka hitta en ersättare hade varit helt otänkbart men att Nopplis ska vara ensamhund är också en omöjlighet.

Vi försöker minnas Barbie med bara glädje då hon gett oss så otroligt många glada minnen och förutom när veterinären var i närheten var hon alltid underbart pigg och glad på livet! 🙂

Det där med veterinären var faktiskt lite roligt för Barbie har sen två års ålder när vi började utreda varför hon kliade sig som hon gjorde(visade sig att de var allergier) hatat veterinären och med sina sista krafter och trots att hon hade fått ordentligt med lugnande högg hon veterinären i handleden som sista handling i livet, så himla hennes stil och på något vis kännes det passande att hon äntligen fick sin ”hämnd”.

Hoppas du har det underbar på de sälla jaktmarkerna, Barbie och jag längtar tills vi ses igen! Du har en evig plats i mitt hjärta!


2 tankar om “Hur ska jag kunna leva utan dig?

  • ida

    <3 Jag beklagar sorgen. Det Hemskaste med livet är att förlora någon man älskar. Men man måste försöka ersätta sorg och minnas det vackra som varit <3

    Kram kusin

Kommentarer är stängda.