Bus i lövhögarna! 3


Var en sväng hos mamma igår med hela gänget, med hennes hundar blir det hela nio stycken så det var fullt ös och valparna älskade det i fulla drag! 😀 Så himla kul, valparna var överallt på en gång! Och alla var superduktiga och stannade på gården, var lite nervös att de skulle dra men hallå de är ju heelers, de drar ju typ aldrig(för då kan man ju inte hålla kolla på matte!! :O) hihi! Dock hade jag såklart glömt ladda batteriet på kameran och jag tror den blir lite seg då så vissa av bilderna blev inte riktigt skarpa! 😛


3 tankar om “Bus i lövhögarna!

  • Britt-Inger Gustafsson

    Det var ju jättehärliga bilder! Den tiken som är liver and tan som är till salu, hur kategoriserar du den? Du hade en lugn och en busig av dom svarta och den bruna är?

    • Emily Inläggsförfattare

      🙂 Hon är någonstans mitt emellan skulle man nog kunna säga och otroligt charmig, men också sen ungefär tio minuter sen såld tyvärr.

Kommentarer är stängda.