Ny vecka, ny månad, ny start! 2


nopplisannandanEn bild på Nopplis när hon var bebis, norpade den från en gammal nyhet på mammsen sida, lika söt som hennes små! 😀

God kväll lovely bees!

Hoppas allt är bra med er där ute! Sitter uppkrupen i soffan för en gångs skull, valparna sover! 😉 Den sensate tiden har det blivit väldigt mycket tid i köket eftersom valparna tycker buren är för liten för annat än att sova och äta i, resten av tiden är det köksgolvet som gäller! 😉

Men det är också rätt mysigt, för man blir lätt lite för beroende av teven känner jag, i köket får man mer möjlighet att faktiskt se och prata med varandra. 🙂 Så det kommer bli mer av den vara i framtiden, inte bara för att vara mer social utan av en annan orsak också med den får komma senare!

Om jag gillar början på veckan pga dess oförstörda hoppa om lysande vecka är början på månaden ännu bättre, och denna månad ska bli den bästa ever, ska få så mycket gjort att jag kan gå in i december utan att behöva stressa över någonting bara kunna njuta och se fram emot en jul fullspäckad med kuligheter och spännande överraskningar! 😀

Prio ett är studierna, alla kurserna ska göras klart och bli godkända så jag kan ta nya tag inför vårterminen! 🙂

Just det, och runt jul/nyår kommer bloggen få en helt ny inriktning, känner för något nytt, har redan börjat planera och i december kommer jag bena ut alla detaljerna, tänker inte säga mer än så, resten får ni se! 😉


2 tankar om “Ny vecka, ny månad, ny start!

Kommentarer är stängda.