Underbara lördag!


God middag alla underbara där ute!

Efter denna otroligt intensiva vecka känns det helt fantastiskt att landa i soffan och ha två lediga dagar att se fram emot! 🙂 Har ändå hunnit med 7 pass på knappt 5 dygn och fem av dem har ju varit på natten, vilket jag verkligen inte är van vid! 😉 Men nu är det över och från och med nu kommer jag bara ha mitt nya jobb att gå till, sååå skönt! 😀

Så efter en otroligt efterlängtad sovmorgon(har haft saker inplanerade på morgon/tidig förmiddag hela veckan så sovandet har väl gått sådär! 😉 ) idag har det varit valpsysslor hela dagen, blivit storstädning, massa gos och några nya bilder på de svarta pinglorna som fortfarande är tillsalu;

Beatrix
IMG_4513

Bianca
IMG_4538

Eftersom min kropp fortfarande inte riktigt vant sig vid att ränna runt i stan i minst tre timmar med mängder av trappor varje natt, utan typ alla musklerna gråter, kommer denna helgen mest bestå av att komma ifatt med mina studier! Har blivit väldigt mycket slarv på denna fronten denna veckan! 😛