Jag har fått ett nytt jobb!! 2


God kväll finisar!

IMG_5180.JPG

”Jag har studsat fram på små molm hela eftermiddagen, varit så barnsligt glad att jag
vill sitta och klappa händerna för mig själv som en lycklig treåring! ;)”
Skrev jag igår kväll. 😉

Jag har alltså fått ett nytt jobb, som distributör på tidningsbärarna, och det komma alldeles lagom precis efter att jag jobbat mitt näst sista pass eller ja nästan lagom, fredag kommer bli spännande!

Idag har jag en lite lugnare inställning till det nya jobbet, eller snarare en lite tröttare. 😉 Började nya jobbet redan i natten som varit, så lite mör. 😉 Men tror det kommer bli superbra så snart jag lärt mig min runda, sitter med Bambi i knäet och försöker plugga in den genom kartan jag fick utskickad! 😛

Men nu är jag för trött för att skriva något vettigt, kommer nog ta lite tid att komma in i nya sovschemat. ;P Sov gott!


2 tankar om “Jag har fått ett nytt jobb!!

Kommentarer är stängda.