Hjälp jag drunknar i mitt eget huvud!


ekonomiassistent

Hellu världen!

Sällan har jag grubblat och funderat så mycket som det blivit den sista veckan, min förra vecka kan man säga sög ganska rejält och utan att gå in på några detaljer kan man säga att det hände saker som både ställde till det för mig och gav mig ännu fler uppgifter att lösa och för en gång skull är det inte bara uppgifter som bör göras för att jag inte ska förlora tid(tex skoluppgifter) utan ganska livsviktiga uppgifter som MÅSTE lösas annars kommer snart min situation bli både ohanterbar och katastrofal..

Och hela förra veckan gick jag som i ett vakuum, visste inte riktigt hur jag skulle känna för samtidigt som jag blir av med en trygghet och är tvungen att kasta mig ut i något som är för mig helt okänt och läskigt var det också lite skönt då de på senare tid varit ganska tungt. Båda känslorna tog ut varandra lite grann och lämnade mig att känna ingenting, vilket såklart pendlade lite men på hela taget lite för känslolöst för mig. Jag kan hantera många känslor men ingenting är ju inte en känsla så den vart lite trixig! 😉

Men för att gå tillbaka till ämnet jag hade som tanke med detta inlägget, så har tankarna snurrat väldigt fort i huvudet, allt som jag behövde göra innan blandades med allt det extra jag måste göra, dessutom växer ju valparna så de knackar och vill ju såklart också ha mer och mer uppmärksamhet. Skulle kunna säga att det var en väldigt olycklig tidpunkt det landade på, men ärligt talat har jag alltid mycket att göra så de hade nog inte spelat någon större roll.

Dessutom fylls mitt huvudet med en massa kreativa idéer för att lösa problem på andra sätt än de vanliga, och det är här någonstans känslan av att allt inte längre får plats i huvudet  tar vid, började känna att jag hade svårt att få något vettigt gjort för vad jag än gjorde hjälpte de liksom inte, uppgiftsberget bara växte ändå. Kunde inte ens känna mig särskilt nöjd när jag lämnade in skoluppgifter som jag slitit med!

Eftersom jag i vanliga fall är en väldigt glad och uppåt person gillar jag verkligen inte att ha det såhär, och som den lösningsfokuserade själ jag är, var det ju bara att komma på en lösning! 😉 Så istället för att gå och oroa mig för allt började jag skriva ner allt jag behöver få gjort, och hur lång tid jag har på mig att få det gjort, och ärlig talat när de väl var på pränt var de inte så farligt som de kändes! Två saker måste göras imorgon, men det är också saker som tar typ 30 min att göra så de ska jag nog hinna göra ;), sen är det bara att beta av listan, men det är så himla skönt att få det ur huvudet och få det strukturerat.

Gillar struktur och brukar ha bra struktur i huvudet, men denna gången var de helt enkelt för mycket då är det väldigt bra att få det på papper istället så man får lite översikt på hur det faktiskt ser ut! 😀 Men nu ska jag sluta tjöta, återkommer lite senare med senaste bilderna på puppisarna! 🙂