Våran femårsdag!


IMG_4413 IMG_4417 IMG_4416 IMG_4419 IMG_4421

God middag darlingar! 🙂

På våran femårs-dag fick vi för en gångs skull en hel massa tid ihop trots att det inte var en helgdag. 🙂 Vi var en sväng i Malmö och en shoppingrunda på stan. 🙂 Till middag hade vi räkfrossa(älskar verkligen räkor!!) och till efterrätt skulle vi lyxa till det med Crème Brûlée men den hann inte stelna så det blev laktosfri Rocky road istället! 😉 Gott gott! 🙂 Fast de allra roligaste var att se älsklingen blev lycklig som ett litet barn av sina presenter, det stora paketet är hans! 😉 Jag fick ett jättefint halsband men bilderna på det blev alldeles suddiga så de får ni se en annan gång! 😉

Men dagen efter var Crème Brûléen helt perfekt, måste lätt vara världens godaste dessert, som en krämig vanligdröm! Mums mums!