Tre veckor och två dagar! 3


IMG_4400 IMG_4401 IMG_4406 IMG_4407 IMG_4409 IMG_4410

Lite nya bilder på de små godingarna, nu börjar de bli riktiga små busungar, växer så de knaka gör de också! 😀

Utöver gosar med dem består mitt liv typ enbart av pluggande, känns verkligen inte som jag har gått ner till halvtid i mitt pluggande! :O Men det är antagligen för att jag inte kom in på en av kurserna förrän två veckor efter att den hade börjat så blev en väldig massa extra jobb, men förhoppningsvis går det över snart och då kommer ni få se mer av mig! 😉 Ska försöka lägga upp bilderna från våran femårsdag iaf i kväll om jag hittar dem?! Trodde jag hade fotat med kameran men kan inte hitta några bilder i den?? Jaja de löser sig nog de har nog bara drunknat bland alla bebis bilder! 😉


3 tankar om “Tre veckor och två dagar!

Kommentarer är stängda.