wifog – gratis surf


Skärmavbild 2014-08-29 kl. 14.27.09

Här kommer ett litet tips som jag fick från mamma i förra veckan, wifog, ett helt gratis mobilabonemang! 🙂 Istället för att betala får man kika på ca 1 min reklam var 100 mb, har provat det hela dagen, tog lite tid att få igång det men när det väl funkade funkar det väldigt bra! Super nöjd då jag så ofta gör slut på min surf på telefonen och det är så himla dyrt att fylla på!

Man kan ha det både som mobilt bredband och vanligt mobilabonnemang men jag har bara provat det första då jag inte är ett dug sugen på att byta telefonnr! 😛

Jag tror det är meningen att man ska ha det i mobilen eller surfplattan i första hand då typ alla guiderna är inriktade på de men jag ville ha det till datorn, då måste man ju tyvärr ha en dongle, det blir ju en liten utgift men eftersom jag lägger ut minst 59:- i månaden på extra surf har jag snabbt tjänat ihop det! 😉 Dock får man se upp så den är kompatibel med sin dator, höll på att gå hem med en jag inte kunde använda. 😛

Dessutom måste man(om man har mac) lägga till ett nytt nätverk i inställningar, men sen funkade de som en peng, har provat både att kika på film, spela spel och läsa bloggar med stora bilder, allt funkar perfekt! 🙂

Det enda är väl att jag bara har kunnat öppna reklamfilmerna i Chrome, men det är också rätt smidigt, då kan man hålla koll på surfen och kolla på reklam regelbundet utan att de stör den vanliga surfen! 😛

Men nu ska jag kila till stallet, vill hinna med en sväng till solariet(jag vet att det är farligt, men kan hjälpa mitt eksem jag har på handen och hoppas värmen hjälper min stackars nacke som jag har superont i!) innan mannen kommer hem! 😉