Valplådan är klar! 1


DSC_0469

God morgon finisar!

Igår blev valplådan klar, hittade perfekta hyllplan på byggmax, 80 cm långa och 20 cm breda så slapp att såga och sätta ihop flera plankor på höjden! Var bara att skruva ihop så vart de klart! 😀 Efter en tur på rusta och öb blev det lite gulliga filtar och en presenning i botten också så nu är allt klart, bara för Nopplis att bestämma sig att klämma ur sig dem och imorgon hade det gått 58 dagar så då behöver jag inte oroa mig för att de kommer för tidigt längre! 😀

Men de kommer säkert vänta till nästa vecka, förra gången kom hon ju på exakt d-day och den är på onsdag så får se om hon är lika exakt denna gång! 😀

Återkommer snart med ett supersmart surf-tips ska bara prova ut de lite mer först! 🙂


En tanke om “Valplådan är klar!

Kommentarer är stängda.