50ies party! 2


God eftermiddag!

Jag ska på 50-talsfest imorgon, och eftersom det är i sista minuten får jag fokusera på hår och smink och hoppas jag kan gräva fram något passande i min garderob! 😉 Men eftersom jag också ska jobba hela dagen och kommer få typ 20 min på mig att gör mig iordning måste det gå supersnabbt!

Efter typ ett par timmar på youtube fastnade jag för denna, mitt hår är ju inte så långt men tror det kan bli snyggt iaf, plus att denna kan jag göra det mesta av redan idag, vilket verkligen skulle vara till hjälp! 😀 Dessutom är den inte så extrem, många av videorna är verkligen helt galna! :O

Gillade verkligen makeupen i tutorialen ovan och hittade en liknande makeup-tutorial från samma tjej så den kommer jag inspireras av, förutom lösögonfransarna, det finns det helt enkelt inte tid till, får bli massor med mascara istället, var evigheter sen jag gjorde måsvingarna så det ska bli spännande att göra imorgonbitti! 😛

Nu ska jag gräva in mig i min garderob och se om jag hittar något snyggt att ha till! Återkommer med resultat! 😉


2 tankar om “50ies party!

Kommentarer är stängda.