Paket från bodyshop!


Bodyshop-moi

God kväll denna ruskiga söndagkväll! 

Alltså fy vilket väder det är ute!! Himla skönt man kan sitta inne och mysa, det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet idag var att tända lite levande ljus, mysfaktor!! 😀 Någon mer än jag som inte tycker det ska bli så himla hemska med höst? Jag menar mysfaktorn ökar ju kraftigt, bara att man kan vara nära varandra utan att svettas gör det ju bra mycket trevligare! 😉 

Sen som student börjar ju liksom mitt år den förste september så det är ju alltid spännande att se fram emot, även om jag än så länge bara är reserv vilket ger mig en lite hint av ångest! 😛 Men det löser sig förhoppningsvis! 🙂 

Men jisses nu har jag ju helt tappat bort mig, jag skulle ju berätta om de tre produkterna jag fick från bodyshop i förrgår! Haha fick ju ett paket från bodyshop i fredags, med tre helt nya produkter som jag inte har provat innan, superspännande och väldigt nice att kunna ta tag i min hy igen efter en otroligt slarvig sommar, min dagkräm tog typ slut för över en månad sen!! 😛 

Vitamin E Aqua Boost SorbetSå först ut är min nya dagkräm, Vitamin E Aqua Boost Sorbet, den känns helt underbar på huden, förstår inte hur den kan känns så kall men det gör den verkligen!! Sticker dock lite över ögonen och läpparna så där ska jag låta bli att använda den, tyckte även att en blodåder blev tydligare på ena ögonlocket så rekommenderar den inte där! 😛 Men utöver det är jag väldigt nöjd med den! 😀 Luktar underbart och huden både ser och känns härlig! 🙂 Men får vänta lite med att bedöma vad den gör för huden i det långa loppet! 😉

All-In-One InstablurNästa hade jag väldigt höga förväntningar på då det har varit en väldigt hype om den, All-In-One Instaplar, har liksom beskrivningen, perfektion i tub! Så jag blev ganska besviken, konsistensen är väldigt tjock och konstig, och den är svår att få jämn på huden, dessutom det värsta är att den smulade sig så jag fick små kladdiga smulor i ansiktet, blä! Men efter lite slit och torkat bort smulorna blir resultatet ganska fint och  huden ser lite retuscherad ut! 🙂 Men ska prova att värma upp den lite mellan händerna nästa gång jag provar den och hoppas det blir bättre! 🙂

Tea Tree Flawless BB CreamDen sista, Tea Tree Flawless BB Cream, vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, är så besviken!! För trots att färgen är helt fantastisk och passar min hudton otroligt bra, var längesen något matchade min hud så bra och den är ganska lagom täckande, har den en(!!) väldigt stor brist, det täcker fläckigt! På vissa ställen i ansiktet som under näsan och längst ner på kindbenen vägrar den fästa utan lägger sig istället nedanför och där blir den väldigt tjock så man ser superflammig ut!! Dessutom torkar den väldigt fort och då sitter den där den sitter och går inte att fixa till, plus att de går inte att förbättra snyggt, vill liksom inte blenda ihop utan lägger sig i olika lager. Ska prova imorgon att bara ta en klick i handen och smörja in den som en dagkräm, innan har jag lagt på den som det står på hemsidan;

Fördela små klickar av Tea Tree Flawless BB Cream över hela ansiktet och med hjälp av en Foundation Brush som applicerar krämen jämnt får du ett perfekt resultat som varar.

Fast med en svamp och det kanske är det som är problemet, vill verkligen att denna ska funka pga färgen, är extremt sällan jag hittar något som matchar min hud så perfekt! Återkommer med resultat imorgon! 😉