Det är fredag!


ontimagen

Tja. Ibland spelar det ingen roll vad det är för dag, saker och ting blir inte alltid bra iaf! Som idag, någonstans djupt rotat i om inte alla så väldigt många av oss är en dröm om att denna dag ska vara en strålande start på helgen, jag menar vad kan gå fel när man har ledighet att se framemot??

Tydligen väldigt mycket, min mage fick ett totalt frispel av något slag så jag låg som förlamad av smärtan tills jag lyckats tvinga i mig lite frukost och det blev bättre, är sååå fruktansvärt trött på mag-skrället!! 🙁 Dessutom fick jag ett besked som fick mig att känna mig längst ner på näringskedjan, har alltid undrat vad det är med mig som utstrålar, ”jag är värdelös det är bara att stampa på mig”! Känner mig inte sån men råkar ändå ut för det på ganska regelbunden basis! :O Och till råga på allt gjorde jag ett hår experiment som nog misslyckades och mitt hår känns vidrigt, som en blandning mellan smör och sand är ingrott i det! 😛

Som tur vad har jag ju världens underbaraste man som alltid vet hur han ska pigga upp mig, som föreslog en riktigt myskväll ikväll! 🙂 Så trots en crapy start ligger drömmen om det underbara fredagsmyset kvar som en rosa skimmer i ögonvrån och kan inte annat än le  och njuta iaf lite av att det är fredag! 😉