Att få lockigt hår..


[alpine-phototile-for-pinterest src=”board” uid=”elmseld” board=”curly-hair-inspo” imgl=”pinterest” pinit=”1″ dlstyle=”medium” shape=”rectangle” size=”600″ num=”1″ max=”100″ nocredit=”1″]

I fredag då det var löning, brände pengarna i fikan och jag kilade in på min vanliga favoritsalong för att höra vad det skulle gå på att permanenta hår, min vanliga frisör var inte där och jag blev mottagen av en ny tjej, måste säga att det är lite trist att inte bli behandlad som stamkund på en salong jag gått till sen den öppnade! 😛

Men det var inte min enda besvikelse utan fick och reda på att de inte permanentar hår över huvudtaget på salongen(!!) utan hänvisades att leta vidare efter någon annan salong som permanentar. 🙁 Då jag avgudar min frisör och som den pedant jag är skulle jag aldrig låta en frisör som jag inte känner permanenta mitt hår blev jag ganska nere.. 🙁

Funderade en stund på om jag skulle prova att göra det själv hemma, men nu när mitt hår för en gångs skull inte är totalt sönderblonderat utan ganska fräscht känns det väldigt riskabelt att prova själv… 🙁 Har ni några bra tips? Vill få de sådär superkrulligt som ovan! 🙂