Trött kräfta


moi

God morgon finisar!

Idag är jag rätt slut i varenda muskel i hela kroppen typ! Hehe fick verkligen en riktigt genomkörare igår, hjälpte en kompis till älsklingen att flytta, tog större delen av dagen och det var verkligen en miljon grejer minst! 😛 Dessutom i stekande sol och så smart som jag (inte!!) är hade jag inte minsta solskydd på mig och linne hela dagen, mina axlar har en väldigt härlig illröd ton nu! 😛 Kan inte tänka på allt, men det var ett söt hus de flyttade till, vitt med blåa knutar, lite udda planlösning och alldeles för centralt för min smak men så är jag nog lite av en på landetbrud! 😉

Idag iförd en av älsklingen t-shirtar som täcker allt jag bränt kommer det bli en heldag på jobbet, ska försöka hålla mig undan solen i iaf en dag! 😉 Hoppas ni får en underbart skön söndag! 🙂