SummerMakeup


DSC_0149 DSC_0169

För ett par dagar sen införskaffade jag två nya produkter till mitt sommarsmink från Isadora,  Eyebrow styler i transparent och Moisturizing lip gloss i färgen Tiger Lily. I vanliga fall är det allt jag använder, precis lagom för att känna sig välvårdad och osminkad på samma gång. Men idag behövde jag lite extra fräschör så det fick bli lite bb-cream, puder-foundation och bronzer från BodyShop också! 😉

Känns inte riktigt bra att vara otrogen till mitt älskade bodyshop men pallade inte åka till Malmö! 😛 Läppglanset är helt fantastiskt, älskar färgen, håller helt okej och är inte så där jobbigt kladdigt! 🙂 Eyebrow-styler där emot är inge vidare, den lyckas inte hålla mina bångstyriga ögonbryn på plats särskilt bra, däremot ger den ögonfransarna en ganska fin mascara look utan klydd att få bort den på kvällen! 😉

Nästa vecka kommer förhoppningsvis något som kommer ge mig den perfekta sommarkväll-looken, men mer om det då! See u later!