Fallen ängel – serien


hush_hush_quotes_by_kawaiipandamelon-d3hmjf6

God kväll finisar!

Tänkte tipsa om en bok-serie av Becca FitzPatrick som jag läst under de närmaste dagarna, har lite blandade känslor för den men det kommer ni upptäcka.

Hittade första boken i serien som har samma namn som serien, Fallen ängel, på ÖoB i en korg med tio-kronors pocket, ville känna mig lite somrigt och köpte några pocketböcker. När jag läste på baksidan trodde jag inte att huvudkaraktären skulle vara blott sexton, det störde mig lite i början men enda skillnaden är att det är lite mer drama och lite mindre tantsnusk! 😛 Romantik finns det gott om iaf, och det var de jag var ute efter när jag köpte boken! 🙂

Första intrycket av boken var katastrof, efter tre kapitel la jag ifrån boken med kommentaren ”vilken hemsk karl!!” men kunde inte låta bli att fortsätta ifall dagen efter, och sen var jag fast! 😛 Himla tur att Patch(den manliga huvudkaraktären) kan vara otroligt rar och gullig under sin mopsiga badboy-attityd! Som ni kan läsa i citaten ovan och nedan finns det en otrolig innerlighet(på gränsen till cheese) hos honom.

Kan tycka att romantiken kan bli lite väl stormig på sina ställen, typ hela andra boken(…) men utöver det är det en väldigt spännande serie att läsa i hängmattan i sommar(går att låna på elib).

Ger den 4/5 otroligt trollbindande, låg och läste halva nätterna för att jag inte kunde lägga den ifrån mig men ibland lite för mycket drama, fick mig nästa att längta efter total oromantik! 😛

hush_hush_quotes_by_jordanbugg-d32im3v