Söta sandaler


1, 2, 3, 4, 5, 6

Hello världen!

Efter att har suttit med näsan i en bok(läsplatta) i alldeles för många dagar kände jag att det nu är dags att komma tillbaka till verkligheten igen! 😉 Kommer tipsa om bokserien jag formligen slukat lite senare(men den var helt underbar iaf).  För att få tillbaka inspirationen blev det lite nätfönstershopping. 😉  Nu har jag ju köpt ett par sandaler för inte så länge sen, men råkade glida in på Deichmann’s och hittade så himla mycket fint att jag nästan inte kan låta bli att klicka hem ett par eller två! Speciellt ettan med den söta fjädern och fyran med den vackra blingen i remmarna(den är dessutom på rea, bara 174:- om du har lite mindre fötter, strl 36-37) får det verkligen att suga i shoppingtarmen! 😉

Shoppade på Deichmann mycket förr, speciellt när jag var i Tyskland med mamma då var vi ofta där in för det fanns en väldigt stor butik mellan färjan och mammas tyska kompanjon. 🙂 Men nu var det väldigt längesedan sist, får nog ta och ändra på det då de har väldigt mycket fint! 🙂 Så fort löning kommer ska jag nog fylla på min skogarderob lite(för den håller inte alls på att spricka som det är, nej då! 😉 ).