Ledig söndag, trodde jag…


God morgon måndag! 🙂

Började på ett inlägg igår morse om vilken underbar fri söndag jag skulle få;

Måste säga att det är otroligt skönt att jobba lördag istället för söndag, vet inte riktigt varför men på något vis känns helgen inte lika nerkortad! 🙂 Idag kommer dessutom bli en otroligt rolig dag, först kommer svärmor hit på en riktig hotellfrukost! 🙂 Sen ska vi till djurparken, trots att jag bott i Skåne i snart nio år och i Ystad i nästan fem år har jag aldrig varit på på Ystad djurpark eller någon annan djurpark här nere så börjar väl bli dags! 😉 

Men jag hann inte ens skriva klart inlägget innan jag fick ett sms från mammsen, hade helt glömt att jag lovat att åka dit så det blev fullrulle där istället! 😛 Lyckades dessutom bränna sönder hela högerhanden på ett grimskaft med en vrång unghäst i andra änden! 😛

Men hann med både mumsig frukost med svärmor innan och djurparken efter iaf, och djurparken var verkligen något extra, så häftigt att se alla djuren och många av dem var otroligt rara, tex två lemurer  slickar mig på fingrarna, sååå gulligt! 😀