Fönstershopping på Zalandos sommarrea


zalando-jobb Mina favoriter från rean!

God morgon! Fick tips om Zalandos upp till 50% rea  hos CupoNation och ville såklart passa på att tipsa er med! Först blev det bara lite mysig morgon-fönstershopping(vilket kan vara farligt om man kikar på rea) att trösta mig själv lite då magontet fortfarande plågar mig och verkligen inte vill släppa.  Som sagt det började med fönstershopping, men sen trots shoppingförbudet hamnade den underbara blåa blommiga maxi-klänningen i min shoppingbag, väger även fram och tillbaka om den ascoola kjolen också ska få följa med!

Avgudar verkligen snittet på den, lite annorlunda men samtidigt inte helt crazy. 😉 Tror det hade varit helt perfekt till mina bruna Jeffrey Campbells ohc det fina blåa linnet jag köpte för ett par veckor sen, väldigt chict, passat till allt från en mysigt picknick, strandfest om du lägger till lite härligt bling och arbetsintervjun om du lägger till en kavaj eller jacka. Hmmm måste nog nästan ha den ändå va?! 😉

Så här till sommaren(äntligen kan jag säga att det är sommar, hur underbart är inte det???)  känns åtsittande tajta plagg väldigt varma, obekväma och fel  på något vis, okej ett par tajta korta shorts funkar ju som en smäck men då är det ju ändå inte så mycket tyg. Men utöver det tycker jag ju tajtare desto svettigare! 😛  Så nu vill jag i alla fall bara ha långa svepande löst sittande plagg som svalkar, ju varmare det blir desto lösare vill jag ha plaggen. 🙂

Långa svepande plagg är ju dessutom ett utmärkt solskydd för dem som är som jag, ganska naturligt bleka, jag är nog lite extra blek! 😉 Så jag måste ta det ganska försiktigt i solen(vilket man egentligen alltid ska göra, vilken hudtyp man än har) för att inte bli en kräfta och då är det great att ha med sig tex ettan eller trean ovan för att skydda axlarna. 🙂