Krångel på bloggen!


Hej love!

Hoppas ni inte råkade ut för mycket av att bloggen har varit uppe och nere en massa gånger! Var tvungen att fixa en sak som gav felmeddelande varje gång jag gjorde ett inlägg med ett galleri i och tänkte såklart inte på att jag skulle kunna fixa och felsöka det på min egen server först och lägga upp det sen! 😛 Men men nu är iaf felmeddelande borta och i helgen ska jag förhoppningsvis lyckas få till en ny headerbild. 🙂

Känner hur jag börjar växa ur hela grejen med ett fast tema, även om man kan gör om mycket i detta med CSS så kan man ändå inte göra allt och jag vi verkligen gör allt!! 😛 Haha kanske inte men kunde ju inte ens byta storlek på headerbilden med den CSS-funktionen som finns inbygd! 😛 Ni får gärna komma med synpunkter på layouten på bloggen, ändå ni så läser den! 😉

Utöver det har jag haft en lite overklig dag, fick ett telefonsamtal i fm som gjorde mig så nervös att jag darrade som ett asplöv, stammade tappade ord och lyckades bädda sängen under tiden utan att ha ett enda minne av att jag gjort det!! 😛 Hoppas bara jag lyckades göra ett hyfsat bra intryck iaf och att de går vägen för då hade det varit en riktigt dream come true! 😀 Ledsen att jag inte kan säga mer än så! 😉