Reklamprylar


Fick en reklam t-shirt från min mamma för ett tag sen med henne sambos logga på och det fick mig att tänka, hur coolt hade det inte varit att ha lite reklamprylar med min logga på? Om jag nu hade haft något logga vill säga, kanske borde fundera på att skapa en.. Fast loggan jag hade på min Header tidigare var ju rätt fin, ska se om jag kan hitta den igen…

Iaf hittade en sida med massa roliga reklamprylar på, sensuspr.se och hitta två saker jag tror det hade varit ascoolt att ha sin logga på, så här inför midsommar, ett sillset hur gulligt var det inte;
1382_SOS-bricka_miljo_300x400
Sen hade det ju varit ganska häftigt att kunna känna mig lite som en modeskapare, så jag hittade ett par riktigt snygga pilotbrillor, tänk dessa med min logga på sidan av bågen;
S4001A_polaroid_pilot_300x400
Hihi det hade varit riktigt nice! 🙂 Eller vad tror ni? Vad hade ni velat ha eran logga på?