Tre år sen sista photoshoot


4883306720_4e7beebdf4_olite.jpg DSC_0025.jpg 5838693439_66e07b77f2_o.jpg DSC5610-sBW.jpg DSC_0119.jpg

God kväll!

Alltså nu ska jag vara lite tjatig med shit vad jag saknar min kamera, eller jag snarare en kamera, att fota med mobilen blir inte ens nästa snyggt ju!! Haha i-lands problem eller kanske bloggare-problem! 😉 Av någon anledning sökte sig mina tankar till fotograferingarna jag gjorde för flera år sen, det är faktiskt tre år på dagen sen jag fotade sista gången! Tyckte det både var väldigt roligt men också lite tufft då jag aldrig var riktigt nöjd med mig själv och kände mig alltid lite knubbig..

Men lite sugen på att göra om det nu faktiskt, blev ju många väldigt fina bilder, ett axplock av gamla photoshoots ser ni ovan. Får nog öva lite själv med min pojke först när jag får min nya kamera är nog lite ringrostig! 😉