Kameralös!


kamera och outfitGammal bild på mig och kameran! 🙂

God morgon finisar!

Igår var en otroligt händelserik dag, lyckades lös en bugg i vårar projektarbete och kunde därmed minska ner antalet saker kvar att göra på projektarbete med 20% :D. Feel goood speciellt som jag inte var alldeles fräsch i skallen! 😉 När jag kom ”hem” fick jag ett sms att mina varor från Nelly hade kommit, dessutom fick jag sålt kameran, trodde aldrig att det skulle gå så fort! Så snabbt som sjutton fick jag ju dessutom beställa mina nya kamera att vara utan någon längre stund är otänkbar! 😛 Så nu har jag typ shoppingförbud för evigt!! 😉

Haha känns lite skumt nu att vara utan kamera men förhoppningsvis kan jag hämta min nya bäbis snart! 😀 Tills dess får ni dock stå ut med lite crapy kvalitet på mina bilder, för jag har bara telefonen att fota med! 😛 Haha suger lite att det krockade med underbara kläder från Nelly och fantastiskt fina omgivningarna här! Men får hålla tummarna att den nya snart kommer! 🙂