Migrän och css


migraene

God morgon finisar, eller ja önskade att den var god..

Är sjukt hängig idag, kanske inte så konstigt med tanke på att jag var uppe halva natten med ett huvud som kändes som de skulle explodera, memo till mig själv, glöm ALDRIG huvudvärkstabletter hemma!!! Mådde så dåligt att jag knappt kunde stå ens så drog mig in i det sista men tillslut fick jag tvinga upp min pojke och be honom köra hem mig. Dem och ett bad och jag kunde äntligen få lite sömn i mig!

Idag mår jag bättre men kom verkligen inte upp sex när jag gick och la mig fem, plus att jag känner mig sliten och skör på något vis, blä!!

Men men för att babbla om något roligare så kanske ni kan se att jag har pillat lite med designen(css) av bloggen, ville bredda layouten för att kunna lägga in större bilder och höja headerbilden för att kunna ha en lite roligare bild där(Nopplis är bara temporär). Vad tycker ni, bättre eller sämre än innan? Några förslag på ändringar ni vill se?

Är dock inte helt klar då bara en del av koden är add-on(vilket betyder att den ligger i en egen fil som inte påverkas av att temat uppdateras, jättebra) i lite php-kod gjorde jag ändringar rätt i den befintliga koden och de kommer försvinna om temat uppgraderas så de måste jag fixa! Men det får nog bli i morgon idag ska jag inte tänka alls…

Om vädret bra blir lite roligare kommer de nog komma upp en outfit senare idag, var evigheter sen! 😉