Ny kamera


NIKON-D5300-2

Då min kamera har fått ett mindre problem, kammandohjulet vill inte fungera längre, funkar perfekt utöver det men som den perfektionist jag är med mina grejer räcker inte det, allt måste funka. Dessutom började jag kika på en ny, då garantin har gått ut så jag kan inte få den fixade utan att lägga ut en rejäl slant, dumt gjort för såklart fastnade jag direkt för en annan så då blev jag ännu mer sugen på att sälja min nuvarande.

Så nu har jag lagt ut en annons på blocket, så är ni sugna på en väldigt fin kamera till ett väldigt bra pris med ett väldigt liitet fel spana in den här. Sålänge sitter jag och dreglar över den fina Nikon D5300, vill ha den i rött för tycker den var så himla läcker plus att det ger den lite mer ny kamera- känsla då de är ganska lika till utseende.

Var inne på MediaMarkt idag och klämde på den då det är enda buktiken jag än sålänge har hittat som hade den hemma. Dock bara i svart men gick att beställa i rött! 😀 Hade egentligen inte tänkt klämma på den idag då jag inte riktigt litar på mig själv men då tåget bara gick till Svågertorp där MediaMarkt ligger, pga försening tänkte jag att det var ett ypperligt tillfälle att kika lite! 😉 Och den var heeelt underbar, me need it! 😀 Lite dyrare än min nuvarande kan man ju säga att den är, kostar 7000:- med objektiv… 😉