TREsemme schampo & värmeskydd


På bilden har jag båda produkterna och en kramig hårföning, dag 2! 🙂

Utöver alla underbara skönhetsprodukter från BodyShop som jag fick med mig från London(som jag återkommer om i ett senare inlägg) fick jag också med mig två produkter från TRESemmé, 24 Hour Body Blow Dry Lotion och Colour Revitalise Shampoo, då BodyShop inte har något schampo och värmeskydd som jag fastnat för. Dessa har jag dock fastnat för, stenhårt! 😉

24 Hour Body Blow Dry Lotion ger håret en väldigt fin lyster och det ser faktiskt fräschare ut än innan, håret får en härlig volym som om man inte går och lägger sig med en gång och minst fönar håret halvtorrt håller i sig i flera dagar. Dessutom blir mitt hår mycket mindre fett, mitt hår brukar bli halvfettigt redan efter ca 1,5 dag men nu hinner det typ aldrig bli fett mellan duscharna(duschar håret ca varannan dag) men någon gång(när man har haft hangover och inte orkat duscha) har det börjar bli fettigt efter ca 2,5(haha höll på att skriva 25 dagar, mmmm fräscht! ;)) dagar.

tresemme-color

Colour Revitalise Shampoo tycker jag gör håret väldigt blank, färgen ser väldigt fräsch ut och jag inbillar mig att hårbotten kliar mindre(har länge haft problem med kliande hårbotten, har provat det mesta utan långvariga resultat). Det enda negativa är att man bara kan välja mellan 100ml och 900ml flaskor, 100 är ju för lite om man inte bara vill prova eller är på semester men 900ml ser ju verkligen ut som något jäkla budgetschampo i duschen, men iofs kostar 900ml flaskan bara 83:- så kanske budgetschampo iaf, men sen kan man ju fylla på den lilla flaskan också och ha den stor stående i skåpet…

Båda produkterna har gett min sann hårlycka och jag ger 24 Hour Body Blow Dry Lotion högsta betyg, hade schampot funnits i en vettigare storlek hade den också fått det men nu får den bara B+ för att jag hatar otympliga grejer, en sak om den hade haft pumpkork kanske men nu måste man lyfta upp den varje gång! 😛 Schampot finns också i mini förpackningar även här så bara att klicka på länkarna och prova, de är de värt! 🙂