Vilodag!


DSC_0180Shit vad jag verkligen har behövt denna vilodag, igår var helt crazy, satt från 8 på morgonen med projektarbetet och kom inte hem förrän halv elva!! Inlämnat blev det, men vi kommer antagligen behöva komplettera en del men det får ske i morgon idag har hjärnan varit helt avstängd, har inte orkat tänka en enda vettig tanke på hela dagen! 😉

Men nu börjar jag komma i form igen, tänker nog inte ta tag i något plugg men har en massa underbara produkter från England som jag blivit helt kär i som jag bara måste tipsa om så det kommer komma upp denna vecka, lite dåligt med tid kvar av denna dagen! 😉 Sugen liiite att vakna till liv lagom till man ska nanna! 😉

Ett filmtips förresten(typ det enda vi gjort idag är att titta på film), The Lego Movie, riktigt rolig film som har en hel del härliga ögonblick, definitivt sevärd! 🙂 Eyes Wide Shut(gammal från -99) med Tompkan och Nicole Kidman däremot sög brutalt, var så mycket naket att de borde räknas som mjukporr och handlingen var så katastrofalt dålig att det var döfjompigt! 😛