Lovely London


Hello darlings!

Detta inlägg tog alldeles för lång tid, men glömde typ kameran hemma varje dag och hade så himla kul att enda gången jag var i närheten av datorn kollapsade jag typ i sängen av trötthet! 😉

Men resan till London behövde jag verkligen, det var 5 dagar av sann njutning, att kunna koppla bort allt var verkligen behövligt. Förutom att jag blev döförkyld sista dagen så har varit lite hängig så kom jag verkligen hem som en ny människa! 😀

Vi var överallt jag ville, shoppade allt jag kunde önskat och bara njöt, vädret var helt underbart, strålande sol och typ 25 grader alla dagarna, vi har verkligen löjlig tur med vädret i London! Var precis lika fint förra gången! 😛

Men går in på djupare detaljer lite senare, har mycket skolarbeten som måste bli klara! See u later!