Tat lugnt!


stress-zebrastripes_38345817_150992379

Men jisses vad tiden springer iväg!! Har de redan gått nästan en hel vecka?! Har stressat som sjutton hela veckan, gör nu allt med största mjöliga lugn då mitt huvud verkligen har fått ta alldeles för mycket och har bultat till och från i över en vecka nu.. Egentligen har jag inte tid att ta det lugnt har fortfarande en miljon grejer jag vill hinna med innan vi åker om mindre än en vecka(kan inte fatta att det snart är dags alltså!!) men har insett att jag inte kan göra allt och jag kan göra ännu mindre med världens huvudvärk! 😛 Plus att som jag mådde i förmiddags när jag var väldigt uppe i varv vill jag inte må igen, blä!!

Men det hade iaf något gott med mig för nu har jag betat av P2-an som var en ganska mäktig uppgift(har suttit typ alla dygnets vakna timmar och några till med den, den veckan) men strålande resultat och det kändes riktigt bra! 😀

Förresten har slutat dieta för stunden, känner att jag inte kan stressa som en idiot som jag gör just nu och försöka halvsvälta mig samtidigt, vad spelar det egentligen för roll vad jag väger i England?! Är rätt nöjd med min kropp som det är nu, ska bara försöka hålla mig borta från de värsta  skitmaten för den hjälper verkligen inte mot min stressade kropp! Det kommer säkert en tid i sommar när jag kan börja fundera på dieter igen! 😉

Tillbaka till pluggandet, vill hinna med iaf 3 kursmoment alternativt 1 kursmoment och 1 projektarbete innan vi åker och den mesta kodimplementeringen i det projektarbetet vi gör i datavetenskapen, får se hur det går med de planerna, men jag vet iaf säkert att jag kommer inte göra ett dyft när jag kommer till England!! 😉