Fettbrännardieten


fettbrannardieten

Då var alla råvarorna jag behövde inhandlade för iaf fyra dagar, kanske att jag får komplettera med lite mer grönsaker men utöver det har jag allt för att klara mig, vill inte köpa hem för mycket ifall mina planer skulle spricka av någon anledningen så maten bara ligger i kylskåpet och blir dåligt! Fuskade lite med frukosten i morse då jag inte hade någonting hemma då, men blev iaf inte mer än båda mellanmålen så hoppar helt enkelt dem istället! 😉  Är ändå inte hungrig än och då har jag både lunch och middag kvar att äta tror jag inte det går någon nöd på mig! 🙂 Gäller att vara lite flexibel!

Och det är något som jag gillar med denna diet, den är rätt flexibel och med få regler, nästan på gränsen till att vara lite extremt otydlig, men det gör mig inte så mycket vet ju vad jag borde äta och vad som funkar så den styltar egentligen bara upp mina matvanor lite. 🙂

Återkommer snart med hela programmet, men här har ni min lunch och middag för idag;

Lunch, Kycklingsallad;

  • Stekt kycklinglår, ca 200g m ben
  • Cocktail tomater
  • Gurka
  • Oliver, lite olivspad som dressing
  • Fetaost, vitlök och persilja

Middag, Lax med rotfrukter och grönsaker;

  • lax, 125g
  • broccolimix bestående av broccoli, blomkål och morötter/gulrötter

Middagen är väl inte så kreativ, men där var man ganska begränsad då jag inte är så mycket för andra grönsak/rotsaker än tomat och gurka! Haha men broccoli och såna frysta morötter är helt okej, får väl se om jag kan få i mig blomkålen för det tycker jag är riktigt äckligt! 😛 Hihi återkommer snart med själv dieten, men vill ni läsa den mer om den redan nu, finns den här, fettbrannardieten minska 5 kilo pa 2 veckor.