Förste maj!


God morgon, eh eller kanske förmiddag är mer passade! 😉

Idag är det förste maj, kan inte fatta att det redan är maj!! Tiden springer verkligen iväg och nu är det knappt två veckor kvar tills vi flyger iväg!! 😀 Ska bli helt underbart men ska inte tjata mer om det nu! 😉

Förste maj alltså, ska ni ut och demonstrera? Tydlig ska extra många det i år enligt nyheterna, själv är jag bara nöjd att det är en röd dag så jag kan mysa lite extra med min älskling, eftersom jag jobbade hela em igår missade vi liksom Valborgsfirandet, men samtidigt slapp vi också huvudvärk idag! 😉

Om ett par timmar ska vi till Lund och ha en mysig sväng på stan, det såg lite tråkigt ut innan men nu verkar vädret pigga på sig, hoppas verkligen det håller i sig nu! 😀
See u later, nu ska jag byta däck på min bil(bättre sent än aldrig, tur man har dubbfria däck!) 😉