Tre hälsosamma veckor


_DSC0792God morgon finisar!

Idag känner jag mig helt slut av någon anledning, trots att jag gick och la mig innan tio och fick över 8 timmars sömn har jag svårt att ens hålla ögonen öppna!! Men men inte särskilt intressant! 😉

Påsken var inge bra för viktnedgången, gick inte upp så mycket men gick definitivt inte ner heller! Och nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi ska åka, 4 kilo på tre veckor låter som en cheese Aftonbladets rubrik! Men tänker iaf jobba åt rätt håll så får vi se hur långt jag når! 😀 Tre veckor utan att slarva känns ju inte så himla omöjligt för att kunna shoppa i London utan att känna mig som en knubbis! 😛

Gillar 16/8-dieten riktigt mycket faktiskt, lite hungrig på morgonen/fm ibland men utöver det är den väldigt enkel att hålla, och det känns också som jag har mindre sugen och lite mindre tankar på mat, vilket känns otroligt skönt! 😀

Pastasalladen var en riktigt bra ide då det var otroligt lättillgängligt och väldigt gott, dock skulle jag behöva alternera det på något vis för jag blev rätt trött på att äta precis samma sak varje lunch.. Men samtidigt kan jag inte göra fler saker att stoppa i för vi hade verkligen inte plats för en enda grej till i kylskåpet! 😛

Har ni några bra tips på goda pastasallader/vanliga sallader eller någon annan goda och hälsosam rätt får ni väldigt gärna tipsa mig! 😀