fyra veckor kvar


towerbridgeThe Tower Bridge, en av de bättre bilderna får förra resan, ska bli underbart att ha med sig en riktig kamera denna gången så det blir bättre bilder än detta, för det är ju lite sorglig! 😉 

Gud det känns helt sjukt att det bara är knappt fyra veckor kvar innan vi äntligen sticker över till England, tiden har verkligen sprungit iväg!! Det ska bli sååå himla skönt att bara få komma iväg och njuta av friheten, livet och älsklingen! 😉 Och kanske England också! 😉

Har börjat på en lista över saker att göra innan resan, tänkte först köpa en riktigt resväska men ångrade mig, blir nog min vanliga axelväska som jag hade förra gången, den är mycket smidigare och verkligen enorm så tror jag får med allt jag behöver iaf! 😉 Dock får den gå i tvätten först för den var ljustbeige från början nu är det mer smutsbeige! 😛

Men där kan man verkligen snacka om att man får vad man betalar för, har aldrig haft en väska jag behövt tvätt då de oftast gått sönder långt tidigare, men denna är en Noa Noa och var egentligen svindyrt men köpt den till halvhalv priset så då vart den inte så farligt dyr och har hållit i över fem år, enda är att ett av spännena på en av fickorna har gått sönder men det är bara irriterande inget som stör funktionen! 😀 Är så himla besviken på väskorna jag köpt det senaste, de bara går i småfillor med en gång…

Fast nu tappade jag ämnet helt ju! Haha, utöver väska måste man ju ha med sig liiite mer saker, men inte bara det, vill även se extra fräsch ut innan jag åker över så tänkte färga fransar och bryn, lite gellack på naglarna och sen funderade jag på att vaxa benen, för att raka lär ju inte hålla i fem dagar, och vill inte direkt spendera semestern med att raka benen, men samtidigt gör det såååå himla ont att vaxa!! Hmmm… Plus att jag är lite nervös att mina ben ska bli helt flammiga då de är superkänsliga.. hmmm..

Tänkte dessutom kanske lägga mig lite i solariet(vet att det inte är så nyttigt men tycker det är sååå underbart skönt att ligga där) för att få lite färg(och avslappning) så jag inte bränner mig lika illa som förra gången! 😛

Hihi nu ska jag inte spåna iväg för mycket, men finns det något bättre än att sitt och planera en resa?! 😀 Me love very much! 😉