Fredag igen!


20140328-172019.jpgNopplis och hennes favokompis på utställningen, übersöt och dögo liten kille!

Herregud det har redan gått en hel vecka sen jag skrev sist! Shit tiden springer verkligen förbi!! Denna veckan har det verkligen varit äckligt stressigt i skolan, med både redovisning av den gigantiska gruppuppgiften i tisdags och en sjukt stor tenta idag! Är helt slut i huvudet och det kände som det gick sådär tyvärr. Men nu är det fredag så nu är det över iaf! Dock jobbar jag till sent idag så det kommer ta ett tag innan jag får sjunka ner i soffan och fredagsmysa med älsklingen! Men ska iaf vara ledig i helgen så jag kan få lite andrum. 🙂

Har sjukt mycket att skriva om, hundutställningen förra helgen, mitt nya hår i tisdags, en ny favorit från BodyShop mm mm, men måste fixa med bilder och video innan dess så återkommer, antingen ikväll om jag inte somnar som en lite gris i soffan(finns nog en ganska stor risk för det dock!) annars imorgon fm. 🙂 Ja just det och så ska jag tipsa om mina absoluta favoritböcker ever, är väl ungefär dubbelt så gammal som målgruppen men älskar dem ändå!
Over and out see you later!