Ta tag i dig själv kvinna!! 2


_DSC0603

God morgon finisar! 🙂

Denna onsdag är inte helt great, sitter med en klump i magen och försöker lösa en uppgift som jag är ganska osäker på hur jag ska få ihop den… Det värsta är att när jag är osäker på hur jag ska lösa något och det dessutom är ganska bråttom att lösa det så drabbas jag ofta av lite handlingsförlamad istället för att bara ta tag i det med en gång och därmed också ha mer tid att lösa problemet, självklart är det inte omöjligt och när jag väl ha kommit igång kommer säkert bitarna falla på plats! 😉

Men nu ska jag ut och ta en morgonpromenad med hundarna innan det är dags att ta tag i mina uppgifter! 😉

Förresten på lördag är det dags för hundutställningen jag anmälde mig till precis efter nyår, då kändes det som en evighet innan det äntligen var dag men nu är det inte långt kvar, tiden springer verkligen iväg! 😉 Ska bli superroligt även om Nopplis fortfarande tycker jag är sååå jobbig som ställer henne på köksbordet med jämna mellanrum för att hon ska välja sig och inte krypa ihop med svansen mellan bena! 😉 Får se om en bit smaskig skinka kan hjälpa! 😉


2 tankar om “Ta tag i dig själv kvinna!!

 • Alexandra

  Hej, råkade halka in här när jag sökte på internet angående att färga ögonbrynen. Ditt ansikte dök upp och jag tyckte jag kände gen dig.. Trevlig och fin blogg! Kul att läsa!
  Ha det så bra!

  • Emily Inläggsförfattare

   Hej! Kul att du kikade in! 🙂 Jaså vad spännande! 🙂 Tack så jätte mycket, det är guld värt för mig! 🙂
   Tack detsamma, hoppas du får en underbar helg! 🙂

Kommentarer är stängda.