En liten klapp på axeln!


_DSC0592

God kväll underbara världen!

Dessa två sista dagarna har verkligen varit sjukt välfyllda av plugg, plugg, plugg, har inte ens hunnit sova särskilt mycket(blev typ knappt 5 timmar i natt, dock förvånansvärt pigg) men det har också gett utdelning, en programmeringsuppgift i Java är klar och inlämnad och ska redovisas imorgon, har även gjort klart den granskning av en annan elevs arbete som ska med på redovisningen imorgon och har även gjort klart, lämnat in och redovisat ännu ett kursmoment i javascript! 😀

Måste säga att känslan av att ha varit produktiv är helt underbar, att dessutom har jobbat undan och gjort klart massa uppgifter känns ännu bättre! Verkligen något att tänka på när man pluggar och känner att man håller på att drunkna i plugg, känslan när man är klar är obeskrivlig! Tror fler skulle behöva tänka på det då det är sjukt många som ger upp och hoppar av i båda mina kurser, ser det tydligt nu när vi ska göra grupparbete, medlemmar som kommer och går innan jag ens hinner reagera…

Trist och jag  kan verkligen inte förstå grejen, vem vill har halvfärdiga betyg och kurser på sitt cv och slösa bort tid på något man aldrig fullföljer?? Nix inte min grej, men så är jag extremt målfokuserad också! 😉

Men nu ska jag stänga av programmeringshjärnan för idag, också ett bra knep för att orkar med studierna, att stänga av ibland så man hinner återhämta sig och kan sätta sig med ny kraft imorgon, för då har jag ett grupparbete som ska vara klart om en vecka att sätta mig med, men inga fler tankar på det nu! 😉 Over and out! 🙂