Ska jag klippa av mig håret? 4


dreamhair

God morgon!

Idag har jag en sjukt lång dag fylld med plugg framför mig, men innan jag grottar ner mig totalt i java resten av dagen tänker jag sätta mina hårtankar på pränt!

När jag såg Ellinors makeover i Top Model Sverige i måndags blev jag extremt inspirerad att klippa av mitt långa hår, tyckte hon blev supersnygg i håret!! Älskar egentligen att ha kort hår då det är så himla mycket lättare att sköta och hårbotten blir lättare att hålla fin när den krånglar. Men samtidigt kräver kort hår att man fixar till det varje dag, inte direkt så man bara kan sätta upp det i en hästsvans som med långt hår!

Haha jag blir alltid såhär, när jag har långt hår vill jag ha kort och vise versa, dock tycker jag att jag passar bättre i långt än kort hår;

moi  mittnyahar220120922-211214.jpgbbcreamloreal Men vad vet jag, det ser rätt läckert ut med kort…

_DSC0580    DSC_015920131112-111411.jpg     moi180913

Hmmm… Vad tycker ni? 🙂 Nu måste jag sätta mig och plugga iaf, hinner jag klart med P2-an och lämnar in den i tid imorgonbitti tänkte jag iaf unna mig att gå ner till frisören om det bara blir att klippa bort det slitna och ett par slingor eller om det blir kortklippning får vi se! 😉


4 tankar om “Ska jag klippa av mig håret?

  • Theresé

    Jag tycker du passar bättre i lite kortare hår.
    Själv fick jag ett infall igår kväll och kapade av mitt hår till en kortare page, strax under öronen. Skitsnygg när man rufsar till det lite men samtidigt kan jag dra ihop det till en hästsvans dom dagar jag inte orkar styla.

    • Emily Inläggsförfattare

      Tack! Får se hur jag gör! Men det är rätt nice att ha kort hår till våren också, men samtidigt har jag lagt ca 1,5 år på att få det att växa ut nu! 😉 Hoppas du lägger upp en bild, supernyfiken men kunde inte hitta någon på din blogg..

Kommentarer är stängda.