Webbkurs 2 godkänd!!


_DSC0517

God morgon världen!

Fick tillbaka resultatet på förra webbkursen, Databaser och objektorienterad programmering i PHP, och jag vart godkänd!! 😀 Det känns sååå himla skönt då jag verkligen hade ett litet helvete med projektarbetet i den kursen! Dessutom såg jag att de hade rapporterat in alla betygen för de olika momenten i dataveteskapen för förra terminen så nu har jag 30 godkända högskolepoäng i datavetenskap! 🙂 Och hela höstterminen godkänd och klar! 😀

Denna morgon har det varit en riktigt självpyssel-morgon, både hårkur och skrubb i duschen och insmörjning med mitt favorit-bodybutter med papaya. 🙂 Dessutom fick händerna en riktigt fuktkur med handbutter, den är lite för fet för att jag ska kunna använda den varje dag men underbar som dunderkur ett par gånger i veckan! 🙂 Varje morgon och kväll använder jag Almond Hand & Nail Cream, nu när det är en lite sådär mellanperiod med vädret, lite för kallt att gå utan vantar men för varmt med vantar, då mina händer blir lite extra uttorkade då!

Och för att runda av alltihopa mös jag ner i soffan med en kopp lyxkaffe som vi köpte när vi köpte te, det smakar helt underbart, hade man haft råd skulle jag druckit sånt jämt! 😉