Varma mackor!


20140218-185228.jpgDet perfekta mellanmålet(enligt mig)!

God kväll!

Denna dagen har varit fullrulle med skola, stall och jobba, ganska intensivt och jag har inte riktigt kunnat ta det så lugnt som jag hade velat, men också skönt att vara igång igen! 😉 Min lungor håller dock inte med, blir alldeles andfådd av att bara gå upp för ett par trappor! 😛

Har fått ett dille på varma mackor, älsklingen gillar bättre att göra dem i ugnen så jag hade nästan glömt bort mitt underbara Musse Pigg-järn! Men nu mumsar jag i mig dem till lunch nästan varje dag, inte direkt det nyttigaste kanske, men varmt, enkelt och går att variera oändligt, idag blev det Roast & Toast, edamer, salami med soltorkade tomater och lite cocktailtomater och jordgubbar till! 🙂 Ja just det, och en rad choklad! 😛