The pants…


20140211-162843.jpg
I lördags var jag inne på Unos kläders, det var sista dagen på deras halvpriset på allt i butiken kampanj. Räknade inte direkt med att hitta något, sista dagen brukar det ju bara vara skräp kvar, men faktiskt, hittade ett par jäkla snygga jeans, och de fanns tom kvar i min storlek(ich), så jag provade dem och de satt som en smäck, dock lite långa så kollade om de fanns i en storlek kortare. Det gjorde det och då det var samma linningsstorlek struntade jag i att prova dem(dumt gjort), men gick ut från Unos och kände mig supernöjd som man gör när man gjort ett klipp!

Haha allt var frid och fröjd tills vi kom hem och jag skulle hoppa i mina nya fina brallor, efter lite kämpande fick jag över dem över röven, det var när jag kom till knappen det blev problem, jag fick inte igen dem, saknade säkert 5 cm!!! Haha och jag hoppade runt i sovrummet och slet med den jäkla knappen, de jag hade provat i butiken hade ju inte varit några problem alls! Eftersom jag köpt dem på rea kunde jag ju inte direkt gå tillbaka till butiken och få dem utbytta heller, så det var bara att kämpa på! Efter en stund kom älsklingen och försökte hjälpa mig, men han garvade så mycket att han inte var till mycket hjälp alls! 😛

Men efter ca 10 min, liggande raklång i sängen fick jag äntligen igen knappen(vi ska ju inte snacka om den sexiga valken som hänger över linningskanten…) då var det dragkedjan… Inte en chans, fick den knappt halvvägs upp trots att jag slet till jag hade ont i både pek och långfingret(jeansdragkedjor gör verkligen ont i fingrarna!!!), så jag fick helt sonika dra på mig en lång tröja som hängde över och knalla runt med halvöppen gylf! 😛 Man kan ju säga att jag väntade så länge som jag möjligt kunde innan jag gick på toa och var tvungen att öppna dem igen! 😛

Efter ett par timmars stretchande(som fick älsklingen att garva ännu mer) började de dock tänja ut sig och jag fick igen dragkedjan! 🙂 Nu har jag haft dem på mig typ konstant sen dess, i söndags grät dock höfterna och bad mig att låta bli, var länge sen jag plågade mig såhär! 😉 Men nu är det faktiskt nästan bekväma! 😉 Och fortfarande jäkligt snygga! 😀