Snart klar!


projektarbeteklart

God morgon!

Har äntligen lyckats få ihop en vettig hemsida till mitt projekt, visst finns det massa småfix jag skulle vilja göra bättre men samtidigt är tiden slut och jag måste gå vidare så idag ska jag skriva redovisningen och lämna in! Ska bli helt underbart att lägga det bakom mig för ett tag, tänker ta upp alla projektarbeten i sommar och fixa till dem så jag kan ha dem som ett portfolio sen! 🙂

Sitter på tåget mot skolan just nu, har föreläsningar varenda dag denna vecka, lite drygt men men, som tur är så ska jag inte jobba så mycket iaf! 🙂 Har en programmeringsuppgift som ska vara klar på torsdag så det är inte direkt så att det blir mindre programmerande för att projektarbetet är klart! 😛 Men när jag gjort den och förhoppningsvis fått klart två kursmoment i javascriptkursen denna veckan är jag i fas igen och då blir det förhoppningsvis inte lika stressigt längre och jag kommer bli mer aktiv här igen! 🙂

Nu måste jag börjar på redovisningen återkommer senare med update på 5:2 och en lustig grej som hände i helgen som fick älsklingen att vika sig av skratt! 😛