Sovmorgon


20140201-120621.jpg
Gårdagens efterrätt, mums mums!

God morgon!

Jag får säga morgon trots att klockan närmar sig tolv då jag precis kommit ur sängen. Sovmorgon i all ära men själv blir jag ganska stressad av att sova bort halva dagen! Men men bara att ta tag i det som är kvar av dagen! 😉

Idag har jag bara en sak på schemat och det är projektarbetet, helst vill jag bli klar men iaf komma en bra bit på vägen är mycket önskvärt, men har faktiskt kommit en bra bit på väg så hoppas att det inte ska bli allt för mycket bekymmer att komma vidare. 🙂 En bra start på nya månaden! 🙂

Igår hade vi väldigt trevligt på svärmors födelsedagskalas, fick träffa nästan hela älsklingen släkt, åt lite för mycket underbart god mat och tror svärmor blev väldigt glad över sin present, vi hade allihopa lagt ihop till en resa till Kanarieöarna. 🙂

Nu ska jag kasta mig över en kopp kaffe så jag vaknar till liv! 🙂