Smootie!


DSC_0165

När jag kom hem efter skolan hade jag världens cravings, var bara sååå sugen på allt slabbigt, slafsigt, väldigt salt, väldigt sockrigt och bara sååå onyttigt jag kunde komma på! Men då är det nästan lättare att stå emot, när suget är på gränsen till löjligt, för då kan man själv se hur otroligt fånigt det är!

Så jag gjorde en smootie av allt jag kunde hitta hemma, blev en banan, citronfil, frusen mango och frusna körsbär, supergott blev det och i slutändan tror jag min kropp blir gladare av det! 🙂

Det tar ju kroppen två veckor att vänja sig vid en ny vana så nu ska det bli två veckor full fokus så blir det kanske lättare sen att äta vettigt och svulla mindre! 😉 Hehe fast jag skulle väl ljuga om min motivation bara kom från min önskan att bli nyttig, det är även för att vi ska på party ikväll och de är alltid sååå himla mycket onyttigheter så jag försöker spara lite på intaget! 😉

Men iiiii vad klockan blev mycket, nu måste jag springa!!